Accu Honda Civic laten vervangen

2012-2019

Heb je problemen met je Honda Civic accu? Schakel dan de hulp in van de Hybride Accu Specialist. Wij kunnen je Honda Civic accu makkelijk voor je vervangen met een compleet nieuw of een refurbished accupakket, dit mag jij kiezen. Tijdens dit proces zullen wij altijd met de meest professionele software werken.

Refurbished accupakket: €500
Nu met 6 maanden garantie

 

Nieuw accupakket: €1500
Nu met 24 maanden garantie

Of stel je vraag aan onze specialisten in het vervangen van een Honda Civic accu.

Alle prijzen die wij genoemd hebben, zijn inclusief de BTW en de montage. Onze prijzen zijn gebaseerd op het inruilen van de oude accu, zodat wij deze op de juiste wijze voor jou kunnen afvoeren en recyclen.

Andere auto’s

Kan je jouw auto niet tussen de genoemde mogelijkheden vinden? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met ons team om zo de mogelijkheden met ons te overleggen. Ons team staat altijd voor je klaar!

 

Contact opnemen

De ultieme expert in de Honda Civic accu van België!

Ons bedrijf in het vervangen van accu’s specialiseert zich in verschillende automerken, zoals Toyota, Honda, Lexus, Peugeot en Citroën.

  • De analyse: Door middel van uiterst professionele software zullen wij een analyse maken van hoe de accu in jouw huidige hybride precies functioneert. Tijdens deze analyse bekijken wij bij iedere module wat er nou eigenlijk mis is bij jouw Honda Civic accu.
  • Het herstelproces: Gedurende het herstelproces van de Honda Civic accu zal ons team van experts alle defecte modules die wij vinden tijdens de analyse door gereviseerde modules vervangen. Hierbij zullen we tegelijkertijd er ook voor zorgen dat alle verbindingen tussen de modules vrij van corrosie zijn.
  • De refurbished procedure: Tijdens de refurbished procedure zullen onze experts verschillende metingen doen bij de modules van jouw Honda Civic accu om erachter te komen of er ook nog modules in de accu zitten waarvan de kwaliteit minder goed is, want deze zullen wij dan ook vervangen. Door middel van professionele software zullen onze experts zorgen dat de accu van jouw Honda Civic opnieuw 80% van zijn originele capaciteit zal bereiken.
  • Jouw Honda Civic accu vervangen: Het proces van het refurbishen van jouw accu zal veel tijd in beslag nemen en daarom zullen wij direct een refurbished accu in jouw Honda Civic plaatsen. Jouw oude accu verwijderen we en de componenten hiervan zullen nog grotendeels hergebruikt worden, waarbij we ook alles op de correcte manier zullen afvoeren.

 

Tarieven bekijken

Over de Hybride Accu Specialist

Mijn naam is Tommy van Hooydonk en ik ben de eigenaar van Hybride Accu Specialist. Hiervoor heb ik 13 jaar lang gewerkt bij een autodealer in verschillende soorten Toyota’s. Tijdens deze 13 jaar heb ik meermaals gewerkt met hybride auto’s, en daarbij ook accu’s, van merken als Toyota en Lexus. Ik ben in 2016 begonnen met de specialisatie in hybride accu’s en als gevolg hiervan weet ik nu voor de accu van elke hybride de juiste oplossing voor het probleem. Daardoor is de Hybride Accu Specialist ook dé specialist voor het vervangen van jouw Honda Civic accu.

 

Contact opnemen

Accu honda civic