Accu Toyota Prius laten vervangen

2012-2019

Heb je de laatste tijd regelmatig problemen met de accu van jouw Toyota Prius?  Schakel dan de hulp in van de Hybride Accu specialist. Wij zullen jouw Toyota Prius accu vervangen met een nieuw of refurbished accupakket, je mag zelf kiezen welke van de twee. Hierbij werken wij altijd met professionele software.

Refurbished accupakket: €500
Nu met 6 maanden garantie

 

Nieuw accupakket: €1500
Nu met 24 maanden garantie

Of stel je vraag aan onze specialisten in het vervangen van jouw Toyota Prius accu.

Alle prijzen die wij genoemd hebben, zijn inclusief de BTW en de montage door ons. Onze prijzen zijn gebaseerd op het inruilen van de oude accu, zodat wij deze op de juiste wijze voor jou kunnen afvoeren en recyclen.

Andere auto’s

Kan je jouw hybride auto niet tussen de genoemde mogelijkheden vinden? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met ons team om zo de mogelijkheden met ons te overleggen. Ons team van specialisten in het vervangen van accu’s staat altijd voor je klaar!

 

Contact opnemen

De ultieme expert in de accu’s van de Prius in België

Ons bedrijf in het vervangen van accu’s van jouw auto specialiseert zich in verschillende automerken, zoals Toyota, Honda, Lexus, Peugeot en Citroën.

  • De analyse: Door middel van een uiterst professionele software zullen wij een analyse maken van hoe de huidige accu in jouw Toyota Prius het doet. Tijdens deze analyse zullen wij in iedere individuele module kijken wat er nou eigenlijk mis is bij jouw Prius accu.
  • Het herstelproces: Gedurende het herstelproces van jouw Toyota Prius accu zal ons team alle defecte modules door gereviseerde modules vervangen. Hierbij zorgen we er tegelijkertijd er ook voor zorgen dat alle verbindingen tussen de verschillende modules vrij van corrosie zijn.
  • De refurbished procedure: Tijdens de refurbished procedure zullen wij verschillende metingen doen bij de modules van jouw Toyota Prius accu om erachter te komen of er ook nog modules in de accu zitten waarvan de kwaliteit minder goed is, want deze vervangen wij dan ook. Door middel van een professionele software zullen onze experts zorgen dat jouw Prius accu ook weer 80% van zijn originele capaciteit bereikt.
  • Jouw Toyota Prius accu laten vervangen: Het proces van het refurbishen van jouw accu zal veel tijd in beslag nemen dus wij plaatsen om deze reden direct een refurbished accu in jouw Toyota Prius. Jouw oude accu verwijderen we en de componenten hiervan zullen nog grotendeels hergebruikt worden, waarbij we ook alles op de correcte manier afvoeren.

 

Tarieven bekijken

Over de Hybride Accu Specialist

Mijn naam is Tommy van Hooydonk en ik ben de eigenaar van het bedrijf ‘Hybride accu specialist’. Voordat ik aan dit bedrijf begon, heb ik 13 jaar lang gewerkt bij een autodealer in verschillende soorten Toyota’s. Tijdens deze loopbaan heb ik meermaals gewerkt met hybride auto’s, en daarbij ook accu’s, van merken als Toyota en Lexus. Ik ben in 2016 begonnen met de specialisatie in hybride accu’s en als gevolg hiervan weet ik nu voor de accu van elke hybride de juiste oplossing voor het probleem.

 

Contact opnemen

Accu toyota prius